Verslag NK Cup MX2 L’voorde door Wesley

Zaterdag 24 mei stond de volgende MX2 Cup wedstrijd op de kalender voor Wesley.

Helaas had Wesley een probleem met zijn eigen motor dus heeft hij op de motor van zijn teamgenoot mogen rijden (dank daarvoor!)

De tijdtraining ging redelijk goed en werd afgesloten op een 12e plek, wat betekende A-finale en een plek aan het hek.

De eerste manche ging Wesley goed van start en rond plek 10 begon hij aan de eerste ronde. Helaas kwam hij al vroeg in de eerste ronde ten val en moest achteraan beginnen. Toen hij een aantal mensen had ingehaald kwam hij nog een keer ten val en moest weer achteraan beginnen. Hij sloot de manche af op een 24e plaats en was nietbepaald tevreden.

De tweede manche was hij weer aardig goed weg met de start rond de 12e plek. Hij heeft de hele manche rond deze plek gereden en kwam ook over de finish op een 12e plek. Niet tevreden over het rijden maar toch blij dat hij heeft kunnen rijden.