Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Varsseveld streekwedstrijd 2012

Op 10 juni was er de tweede  streekwedstrijd en wel in varsseveld .
De baan lag er prima bij dat hadden we niet gedacht door de regen, maar de baan was super, de training gingen lekker.
Met Mischa Koos en Jasper waren we als team vandaag goed vertegenwoordigd.
 
Allereerst het verslag van Mischa: 
Eerste manche: Ik mocht als derde oprijden naar het starthek , en ik had kopstart super , naar een paar rondjes kwam Donny van Wessel heel dicht bij maar hij viel 2 keer en ik werd 1ste .
 
Tweede manche:  mindere start top 5 ongeveer, ik reed al snel naar de 2e plaats toe, maar Donny van Wessel lag best ver voor. Ik reed er naar toe, op een gegeven moment zat ik naast Donny  maar kon hem niet te pakken krijgen.  2e plaats super!!
 
Toen was Koos aan de beurt:
Koos reed twee sterke manches, maar omdat zijn klasse bij de startbewijshouders is ingedeeld, gaf dit nogal een vertekend beeld. Koos werd de eerste manche vierde en de tweede manche vijfde. In dde dagstand werd Koos vierde en dit is een goed resultaat.
 
Jasper mocht als laatste opdraven in de MX 2 klasse.
Na twee weken niet op de motor te hebben gezeten na de valpartij in Lichtenvoorde, was dit wel even wennen en het ging niet vanzelf.
De start van de eerste manche was redelijk rond plek 15, maar dit kon Jasper niet vol houden gedurende de manche, en Jasper finishte als 17e. Dat kan beter!
De tweede manche ging Jasper beter van start rond plek 10 en deze positie wist Jasper een poos vast te houden, halverwege de manche kreeg Jasper het lastig en werd gepasseerd. Toch geprobreerd het tempo hoog te houden en uiteindelijk als 14e gefinist. Dat was beter. Totaal is Jasper 15e geworden en dat had hij van te voren niet verwacht, dus tevreden!!
 
No Events Scheduled! Stay Tuned.