Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Valpartijen kosten Gijs top 10 plek in ONK Veendam.

Door Nick Stapelbroek

In de tijdtraining was het druk op de baan waardoor Gijs moeilijk vrij baan had. Na verschillende rondes zette hij ondanks de drukte een 11e tijd op de klokken.

In de eerste manche kwam Gijs in de top 10 uit de startblokken. Na een ronde stootte Gijs al gelijk door naar de 8e plaats en kon het groepje voor hem goed volgen. Halverwege de wedstrijd begon Gijs last te krijgen van harde onderarmen en moest het tempo laten zakken. De laatste rondes moest Gijs nog op zijn tanden bijten om de 8e plaats vast te kunnen houden. Tot de één na laatste ronde de rijder achter Gijs in aanraking kwam met Gijs en hij hierdoor viel. Gijs kwam uiteindelijk over de finish op een 14e plaats.

De 2e manche kwam Gijs wederom goed weg uit het start hek. Rond een 10e plek kam Gijs de eerste bocht door. 4 bochten later kwam Gijs door een gevecht buiten de baan terecht en kon moeilijk terug op de baan komen en na meer dan een minuut vast te hebben gestaan kon Gijs zijn weg weer hervatten. Na verschillende plaatsen winst te hebben geboekt kwam Gijs na een moeilijke inhaalrace op een 26e plaats over de finish.

Met een 14e en 26e plaats in beide manches werd Gijs uiteindelijk 20e in het dag klassement.

Gijs hoopt de snelheid van de eerste manche aankomend weekend mee te nemen naar Oirschot

No Events Scheduled! Stay Tuned.