Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

UMX St. Isidorushoeve

Op zaterdag 23 Juni gingen we naar de Hoeve voor de derde UMX wedstrijd van 2012. De baan was goed en dat was een meevaller na de vele regen die her en der gevallen was.
De trainingen verliepen goed en tevreden werden de motoren van Koos en Jasper klaar gemaakt voor de eerste serie. Jasper moest bij de eerste 25 zitten om de A-finale te mogen rijden en voor Koos betrof dit de eerste 15.

De start van Jasper in de eerste serie was redelijk en rond plek 15 kwam hij de eerste ronde door. Het rijden ging niet zoals het zou moeten en met moeite werden de rondes afgewerkt. Uiteindelijk kwam Jasper als 17e ontevreden over de finish en het zou beter moeten om een goede uitslag in de A-finale neer te zetten. 

In de A-finale moest Jasper net als in de serie vanaf de tweede startrij starten. Dit ging de eerste meters goed, totdat Jasper met zijn voorwiel tegen dat van een ander aan kwam en Jasper viel. Al snel kon hij zijn weg weer vervolgen en sloot direct aan rond de vijftigste plaats. Het rijden ging een stuk beter dan in de serie en veel rijders werden ingehaald. Uiteindelijk kwam Jasper als 30e over de finish en dit viel toch wel mee. In de tussenstand is Jasper geklommen naar plek 16.

Koos had een prima start in zijn serie en begon op de tweede plek aan de manche. Nadat Koos nog even op kop lag, begon het rijden wat minder te gaan en kwam hij nog even ten val. Met zere ribben en knien vervolgde hij zijn manche en bleef keurig binnen de top tien. Uiteindelijk kwam hij als 9e over de finih. Goed resltaat.

In de A-finale ging de start wederom goed en voorin het veld begon Koos zijn manche. Rond plek 10 kwam hij de eerste ronde door. Koos kwam niet helemaal lekker in zijn ritme en verloor toch wat plaatsen. Uiteindelijk finishte hij de finale als 19e.

No Events Scheduled! Stay Tuned.