Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

UMX Markelo Mischa, Koos & Jasper

Op 7 juli was er weer een wedstrijd voor de umx competitie in Markelo.
We waren vandaag met Mischa Jasper en Koos aanwezig voor deze wedstrijd.
De baanwas super mooi. Mooie gaten en springbulten erin, maar wel slecht geschoven en niet vlak.
 
Verslag Mischa:           
De training ging goed, de baan was wel wat zwaarder.
Eerste manche lootjes trekken dik keer had ik meer geluk  nouu… luuk dan, lootje nummer 8.
Voor het starthek liep de koppeling door dus ik had een hele slechte start ging als laatste weg maar toch terug gereden naar een 3e plaats. Goed gedaan!

De tweede manche, de start was beter en ik reed zo naar de tweede plek. De kopman Donny van Wessel, zat niet ver voor me en ik reed er naar toe. Helaas is het niet gelukt om hem in te halen. Maar het rijden ging super en de beker voor de tweede plek ging tevreden mee naar huis!!
 
Verslag Jasper:
De training verliep moiezaam en ik kon niet echt mijn draai vinden op de baan. Toch een 14e tijd op papier, dus dat viel mee. De wedstrijd werd in 3 series verreden en de eerst 13 gingen naar de A-finale. Dat werd dus aanpoten en een goede start was gewenst.
De eerste manche had ik lootje 14 getrokken en dat betekende een goede plek aan het hek. De start ging uitstekend en rond de 4e plek kon ik de eerste bocht in: 
Het tempo lag hoog voorin en dat kon ik niet helemaal bijbenen, toch hard en netjes proberen te rijden. Dit ging goed en ik wist als 8e te finishen, dik in de A-finale.
De Tweede manche verliep niet zoals het hoorde, door een probleempje met mijn gashandvat, bleef deze hangen en kreeg ik hem alleen handmatig weer dicht. Hierdoor durfde ik niet mee te starten en heb ik op safe de A/finale uitgereden om toch zoveel mogelijk punten te scoren. Ik werd uiteindelijk 33e en baalde enorm. Maarja dit kan gebeuren met een mechanische sport.
 
Koos reed vandaag ook mee in de Open Klasse, hij wist ondanks wat pijn van de wedstrijd in de Hoeve toch de A-finale te halen en werd hierin 22e. Dit is een goed resultaat! 

Koos                                Jasper                       Mischa
No Events Scheduled! Stay Tuned.