Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

UMX Lochem 2012 Jasper

Zondag 17 Juni was er de tweede UMX wedstrijd en wel in Lochem. Met Rob Koos en Jasper waren we aanwezig deze dag.
De training verliep soepel en een zevende tijd werd er neer gezet door Jasper,w at hem uiterst tevreden stemde. De groep was vrij groot, daardoor werd besloten om in 3 series te rijden. Jasper moest in de eerste groep.

De start van de Serie
was prima en rond plek 10 vertrok Jasper. Het rijden ging deze manche erg lekker en indien Jasper bij de eerste 13 rijders zat, mocht hij naar de A-finale. Jasper reed lang op plek acht en werd uiteindelijk deze manche zevende en was hier zeer tevreden mee!! Doelstelling gehaald, A-finale!

De start van de A-finale was wederom prima en net buiten de top tien vertrok Jasper deze manche. Het rijden ging wat moeizamer dan de serie, maar Jasper probeerde constante rondes te rijden. Dit lukt goed, en uiteindelijk finishte Jasper moe maar voldaan als 19e. Dit was tevens de einduitslag.
In de tussenstand is Jasper geklommen naar de 18e plek in de UMX competitie.

Koos reed deze dag ook zeer verdienstelijk en finishte ook in de A-finale als tiende!!

 

 

 

No Events Scheduled! Stay Tuned.