Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

UMX Lochem

Afgelopen zondag 16 juni was de UMX wedstrijd van Lochem op het mooie circuit de Gageldijk. De baan was top evenals het weer, alle ingrediënten voor een mooie dag.

In de 250cc klasse streden Bart en Jasper mee voor de punten. De training verliep prima en de jongens hadden zin in de manches. 
Bart moest vanaf de tweede startrij starten en had hierdoor niet zo’n super start, Jasper was vanaf de eerste rij beter weg. Toen de finish vlag viel was het Bart die op plek 35 binnen kwam en Jasper op plek 14.
De start van de tweede manche was net andersom, Bart redelijk goed weg en Jasper had de slaap niet uit en kon achteraan aansluiten. Na 2 rondes reden de JP rijders gelijk op op de vuilnisbelt, wat een mooie strijd opleverde. Helaas kwam Bart aan het einde van deze ronde in aanraking met een andere rijder en viel, hij had dermate last van zijn been, dat hij de strijd moest staken. Jasper zette de aanval in op de rijders voor hem en wist na het vallen van de finish vlag op een 13e plek tevreden te finishen. In de dag uitslag leverde dit plek 12 op.

In de superklasse hadden we ook 2 uitvallers, Ruben zijn motor had na de eerste manche, waarin hij keurig als 10e finishte, wat onoplosbare problemen, waardoor hij besloot niet te starten in de 2e manche. Bjorn kreeg een flinke kei op zijn knie en had hier de tweede manche zo’n last van dat hij na 2 rondes het rennerskwartier opzocht.

Heiki had beide manches een prima start, maar kampte beide manches met harde onderarmen. Hij streed tot aan de finishvlag en werd 2 maal 5e.
Dit bracht hem op een 6e plek in de dag uitslag. (zijn verslag is hieronder te lezen)

No Events Scheduled! Stay Tuned.