Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiƫle middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Streek Lichtenvoorde 2012

Op 2e pinksterdag gingen we met het hele team naar Lichtenvoorde.
De baan was super maar van te voren was bekend dat het een pittig dagje zou worden.

Mischa moest eerst:
Zijn eerste manche ging goed en vanaf een plek of 7 begon hij, het rijden ging goed en steeds meer tegenstanders werden ingehaald. Al gauw lag hij op de 2e plaats. Dit hield hij vast en kwam zelfs nog kort bij de kopman. Tweede geworden.
De tweede manche was de start beter en als derde ging Mischa er vandoor. Al gauw zat hij achter de kopman en deze plek hield hij tot de finish vlag vast. Een spannende wedstrijd en kort bij de overwinning.

Koos moest als tweede rijden en had het niet erg naar zijn zin op deze lastige baan. De MX1 klasse reed samen met de Superklassen, wat het rijden tussen de snelle jongens lastig maakt. Koos werd deze dag 5e in zijn klasse en dat resultaat valt dan ook reuze mee!!

Jasper moest als laatste van de rijders in de MX 2 klasse met ruim 50 deelnemers. De eerste manche ging de start redelijk rond een 10e plaats. Het rijden ging best redelijk en op een klein foutje na was Jasper tevreden over de manche. 16e
De tweede manche was de start nog beter en rond de 8e plek ging Jasper het bos in. Helaas ging het mi bij de waves en Jasper ging er hard af en werd vervolgens bij het opstappen wederom er hard afgereden. Jasper kon met grote achterstande de manche wel als laatste uitrijden, maar is ter controle naar het ziekenhuis geweest. Hier bleek er niet kapot te zijn, maar hij moeest wel blijven ter observatie. Jasper hoopt de volgende streekwedstrijd in Varsseveld op 9 juni weer achter het hek te staan!!

Het verslag van Rob over Lichtenvoorde staat hieronder!

 

 

No Events Scheduled! Stay Tuned.