Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiƫle middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Streek Halle en NK Heerde door Ruben

Streekwedstrijd Halle 11-5-19

Afgelopen weekend stonden er voor mij 2 wedstrijden op het programma.

Op de zaterdag reed ik de streekwedstrijd in Halle. Ik reed deze wedstrijd mee om gewoon lekker te rijden en mij te sparen voor de zondag. In beide manches kwam ik in de middenmoot uit de start en wist ik goed het tempo van de kopgroep te volgen. Door de sporen van de zijspannen en quads was de baan behoorlijk 1-lijnig, waardoor inhalen lastig was. Totaal finishte ik 4de in de superklasse.

NK Heerde 12-5-19

Op de zondag stond de 4e wedstrijd voor de NK competitie op het programma in Heerde, een baan die beloofd erg zwaar te worden. In de tijdtraining wist ik dat ik gelijk in de eerste ronde een tijd moest zetten, omdat de baan met de ronde veranderde. Ik zette wanneer het bordje van de tijdtraining kwam dan ook meteen aan en wist een 4e tijd op de klok te zetten, dit was dus ook mijn oprij positie voor naar het starthek.

In de eerste manche kwam ik niet heel goed uit het hek maar ik wist in de eerste paar bochten slimme lijnen te rijden en als 12e aan de wedstrijd te beginnen. Halverwege de manche ben ik begonnen met het opvoeren van het tempo. Begin van de laatste ronde wist ik de 5e plaats over te nemen, maar helaas stuurde ik achterop het circuit een bocht verkeerd uit waardoor ik even vast kwam te staan en 3 plekken verloor. Ik finishte deze manche als 8e, maar wist waar de verbeterpunten lagen voor de 2de manche.

In de tweede manche was de start al een stuk beter. Als 4e begon ik aan de wedstrijd en wist mij in de eerste paar rondes naar plek 3 toe te rijden. Ik heb de gehele wedstrijd op plek 3 gereden, maar helaas moest ik de 3e plaats in de laatste ronde afstaan. Na een manche hard gevochten te hebben finishte ik op plek 4, wat goed was voor wederom een 5e plaats totaal.

Een goed weekend waarbij ik belangrijke punten heb gepakt. Bedankt Heiki voor je gouden tips!

No Events Scheduled! Stay Tuned.