Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Seizoen 2017

Het cross-seizoen 2016 is al weer een paar maanden ten einde en na onze goed verlopen sponsordag, zijn alle jongens druk in training voor 2017. Ook worden/werden alle sponsoren weer bezocht en bedankt voor hun steun van het afgelopen jaar. Vooruitkijkend naar 2017, gaan we met de volgende jongens aan de start komen:

Luca Notten zal onze enige jeugd rijder nog zijn in 2017.
Luca zal regionaal te zien zijn in de UMX en Streek competies als ook bij diverse clubwedstrijden, welke nog niet geheel bekend zijn.

Bjorn Berendsen maakt vanaf nu de overstap naar de 125cc klasse. Omdat hij te groot wordt voor de 85cc is dit een logische stap. Bjorn zal net als Luca in de UMX en Streekwedstrijden actief zijn. Ook gaat hij (gedeeltelijk) deelnemen aan het DMX kampioenschap om te wennen aan de 125cc machine.

Koos Banda en Jasper Groot Roessink zullen we weer zien tijdens de Streekwedstrijden en de UMX competitie. Ook zullen de heren nog een aantal clubcompetities proberen te voltooien, welke dit zijn, is nog niet geheel bekend.

Gijs Ten Elshof zal proberen hoge ogen te gooien in het NK Cup MX2, een landelijke competitie van de KNMV. Verder zal Gijs waar het schema het toestaat proberen, diverse regionale wedstrijden te rijden (UMX-Streek).

Heiki Laing zal net als in 2016 voor het gecombineerde Hartelman-JP Xtreme team uitkomen in de ONK competitie, waar hij zich kan kwalificeren voor de Dutch Masters of Motorcross (voorheen ONK). Indien het schema het toestaat, zal hij ook nog wat regionale wedstrijden meepakken.

Last but not least, onze 2 nieuwe teamleden, de gebroeders van Lenning:

Luc zal op een Quad deelnemen aan het NK (nieuwe competitie van de KNMV), tevens wil hij indien hij zich kwalificeert, proberen deel te nemen aan een aantal ONK wedstrijden. Ook zal hij regionaal actief zijn in de UMX en Streek competitie.

Mees gaat net zoals Bjorn de overstap maken naar de 125cc. Ook Mees werd te groot voor de 85cc. Mees zal gaan deelnemen in de UMX en streek competities als ook in een aantal clubcompetities.

Met deze heren erbij is dus het aantal rijders op 8 uitgekomen.
Wij hopen op een gezellig en plezierig seizoen en hopen u hier dan ook tegen te komen.

Luca en Bjorn Gijs Koos Jasper Heiki  Mees en Luc

No Events Scheduled! Stay Tuned.