Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Rhenen Open Beker Cross

Verslag Wesley:
Vandaag stond de open beker cross in Rhenen op de kalender. Lang naar deze dag/baan uitgekeken omdat dit eigenlijk de enige baan in Nederland is waar je hoogteverschillen hebt zoals in het buitenland.
Gisteren zijn we met het team al wezen kijken bij de ONK in Rhenen dus we hebben al even kunnen afkijken hoe het moet! Wesley moet starten in de MX2 startbewijshouders klasse.

De tijdtraining ging wederom zoals elke keer de laatste tijd niet erg goed, een 25e tijd van de 40 man ongeveer.
De eerste manche had Wesley een slechte start en na een moeizame manche kwam hij als 20e over de finish.

De tweede manche ging beter dan de eerste. Hij kwam de eerste bocht uit rond de 15e plek en na een sterke manche als 10e over de finish. Redelijk tevreden dus maar alleen nog steeds werken aan het tijdtrainen!!

Volgende week staat Lichtenvoorde op de kalender, zaterdags de streekwedstrijd en maandags de MX2 cup.
Verslag Koos:
Nou de dag na de onk in Rhenen was het de beurt aan jasper en koos om in de hobby klasse van start te gaan in de openbeker wedstrijd. Helaas was het Koos die alleen van start ging omdat Jasper ziek was geworden en niet mee kon doen.
Koos moest als tweede groep trainen die dag en sloot zijn tijd training als 14e af en mocht dus in zijn serie ook als 14e oprijden.
De start vd 1e manche was goed en begon zijn wedstrijd op een plek of 6. Het rijden ging moeizaam en verloor enkele plaatsen doordat de baan al mooi stuk gereden was. Koos sloot zn manche af op een 13e plek. Dat was ruim genoeg voor de A-finale.

A-finale:  de start was redelijk vanaf p26 aan het hek en begon in de top 10 aan zijn wedstrijd.
Hij besloot zn kop er zo goed mogelijk bij te houden op het veradelijke circuit en proberen de foutjes zo min mogelijk te maken en alles heel te houden.. hij kwam op plek 22 over de finish moe en voldaan.. niet helemaal waar hij op gehoopt had.. volgende x beter..!
koosrhenen       Koosrhenen1emanche

No Events Scheduled! Stay Tuned.