Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Trainen Lichtenvoorde

Zaterdag 24 November was een mooie dag voor Rob en Jasper. Zij konden voor het eerst hun nieuwe machines voor 2013 testen op het circuit van Lichtenvoorde.
Rob had de smaak meteen goed te pakken op zijn lievelings ondergrond, een zandbak welke wat modderig is. Hij ging lekker rond en begint nu al te wennen aan de nieuwe Suzuki 450RMZ.

Jasper reed heel wat rondjes op de nieuwe KTM SXF 250, maar had wat moeite om goed rond te komen. Lichtenvoorde is niet geheel zijn favouriete circuit, maar hij was ook super tevreden over het vermogen en het rijden van zijn nieuwe KTM.

Ook Mischa was aan het trainen in Lichtenvoorde, ter voorbereiding op de Wintercup in Harskamp van de dag erna. Mischa ging net als Rob, als de brandweer en vloog moeiteloos dor het zware zand en over de mooie bulten. Dit belooft nog wat voor 2013.

Hieronder wat actiefoto’s van deze middag, met dank aan www.MX-photos.nl:

 

No Events Scheduled! Stay Tuned.