Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiƫle middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Preview Foto’s en verslagje ONK Mischa

Zondag 22 September was er de laatste ONK 125cc in Lichtenvoorde.
Mischa deed hier aan mee, maar had een pechdag, zowel motorisch als tijdens het rijden.

Motorische pech: Tijdens de tijdtraining had Mischa geen achterrem meer, hierdoor was een goede tijd zetten lastig. Toch stond hij (nog net) aan het hek op plaats 26. Maar hier had meer ingezeten.

Het zelfde probleem, na het overzetten van een nieuwe achterrem had Mischa de 2e manche, na een aantal rondes wederom geen achterrem. Wel uitgereden maar achteraan helaas.

En de eerste manche, de motor liep en remde super. Mischa had een matige start maar werkte zich van een 32e plek mooi op naar een plek in de buurt van de top 15. Helaas was Mischa net wat te enthousiast en viel in het wasbord. Het duurde even voordat Mischa zijn weg kon vervolgen en hij eindigde deze manche dan ook in de achterhoede.

Positief punt aan deze dag: De snelheid in de eerste manche was prima en hier houden we ons dan ook aan vast en hopelijk kan Mischa dit aankomend weekend in Halle doorzetten!!

Hieronder alvast wat foto’s gemaakt door Hans Dijk, waarvoor onze dank!:
ONK MX Lichtenvoorde 21-9-2013 Foto Hans  Dijk (79) ONK MX Lichtenvoorde 21-9-2013 Foto Hans  Dijk (83)
ONK MX Lichtenvoorde 21-9-2013 Foto Hans  Dijk (84) ONK MX Lichtenvoorde 21-9-2013 Foto Hans  Dijk (86)

No Events Scheduled! Stay Tuned.