Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

ONK 85 cc Emmen

Mischa reed zondag 15 april 2012 de 5e ONK van het nog maar prille seizoen. ’s Morgens vroeg werd de reis naar Emmen ingezet, om op tijd te zijn met de inschrijving en voor het trainen.
Omdat er maar 34 rijders naar Emmen waren gekomen in de 85 cc klasse, hoefde Mischa zich niet te kwalificeren, dus was die druk al van zijn schouders.
De tijd-training ging goed, op de nog vlakke snelle baan en Mischa zette een keurige 21e tijd op de klokken.

De 1e manche
was de start prima van Mischa en rond plek 15 ging hij de eerste bocht door. Na  ronde lag Mischa op plek 12 en het rijden ging lekker. Het tempo bleef gedurende de hele wedstrijd hoog en dit kon Mischa goed volhouden. Hij wist nog een plekje op te schuiven en kwam tevreden als 11e over de finish! Dit was het beste manche resultaat van 2012 en een super begin!

De 2e manche kende Mischa een wat mindere start en achterin het veld probeerde hij wat naar voren te komen. Dit wilde hij te gretig en hierdoor viel Mischa twee maal en kon hij weer achteraan opnieuw beginnen. Helaas lukte het Mischa niet de punten in de tijden en als 27e sloot hij de tweede manche af.
Enigzins teleurgesteld over de 2e manche, maar uiteraard tevreden over de 1e manche werd de dag afgesloten op een uitstekende 16e plek.
In het ONK is Mischa ondertussen in het zeer sterke veld, opgeklommen naar een 29e plek.
Hieronder wat actiefoto’s van Mischa in Emmen:

No Events Scheduled! Stay Tuned.