Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

NK Veendam Bjorn

Met de training wist ik een redelijk goede tijd neer te zetten met een 31e plek.

1e manche: Op de tweede rij moeten starten en kwam niet goed weg, het rijden ging ook niet lekker en finishte als 35e.

2e manche: De start was weer niet goed en wel redelijk in kunnen halen. De tweede ronde ging ik voorover op een tafeltje en met op willen staan springt net Jeremy Markerink in mijn rug (kon hij ook niks aan doen). Toen herstart na een rode vlag. Met de start er weer niet goed bij en niet mijn ritme kunnen vinden, omdat ik wel last van mijn rug had. Nog kunnen finishen als 39e.

Was niet mijn weekend want ik voelde  me die week ook niet goed. Ik rijd a.s. zaterdag in Halle, hopen op een beter resultaat!

image1 image2

No Events Scheduled! Stay Tuned.