Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

NK Varsseveld door Luc en Gijs

Gijs:
Afgelopen weekend stond de tweede wedstrijd om het NK gepland in Varsseveld! De omstandigheden waren niet optimal door de vele regen,  maar de baan was nog prima.
De tijdtraining verliep moeizaam voor Gijs en dit resulteerde uiteindelijk in een 10e tijd in zijn groep.

De start van de eerste manche was goed, Gijs kwam rond een plek of 6 door de eerste bocht, maar kwam al snel in het gedrang en verloor een aantal plaatsen. Het rijden ging goed! Het zag er naar uit dat er een 6e plek te halen viel maar helaas werd Gijs nog een keer gepasseerd en finishte uiteindelijk als 7e dit was een mooie uitslag!

De baanconditie was zeer verslechtert door de vele regen maar wederom pakte Gijs een goede start en reed lange tijd op plaats 5, helaas ging het rijden niet erg soepel en door 2 fouten finishte Gijs uiteindelijk als 14e
In de daguitslag eindigde Gijs als 10e met 161 punten. Een mooi resultaat!

Luc:
Met de training zette ik gelijk de snelste tijd neer, op mijn quad die weer net op tijd klaar was voor deze wedstrijd in Varsseveld.

De 1e manche had ik een  2e start, daarna kwam ik al gauw op kop te liggen en zette ik de snelste ronde tijd van het hele veld neer. Daarna heb ik me helaas vast gereden, maar ben ik toch nog 2e geworden.

De 2e manche moest ik van de 3e rij starten omdat mijn wiel los zat in de sighting lap, maar toch had ik nog een prima start. Heb een tijdje op de 2e plek gereden, toen heb ik me helaas weer vast gereden en ben ik 6e geworden.
In de daguitslag werd ik toch nog 2e total en stond ik voor het eerst op het podium!!

Gijs vveld17 Luc podium Luc vveld 17 Luc vveld17 3

No Events Scheduled! Stay Tuned.