Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

NK Varsseveld door Gijs

Vandaag reedt Gijs op de husqvarna 250 viertakt, door de minderen rij uren en een andere motor kon Gijs zijn ritme slecht vinden, maar zette nog een prima 3e tijd op de klokken!
De start van de eerste manche was goed! De JP Xtreme rijder kwam als 2e door de eerste bocht en reed een aantal ronden aan het achterwiel van de kop man.
Helaas kreeg Gijs erg veel last van arm-pump en zakte steeds ietsjes verder terug maar finishte uiteindelijk prima als 6e

Bij het vallen van het starthek was Gijs weer goed weg en draaide de eerste bocht als 3e door. Bij de eerste spring bult nam hij de 2e positie in handen, het tempo zat goed en Gijs stootte gelijk door naar het achterwiel van de kopman en dit keer lukte het Gijs wel op de 1e positie in handen te nemen. Bij springen van een bult verraste de motor hem en kon de bocht niet goed halen, als snel zat hij weer op de juiste lijn maar werd toen verbaast door de nummer 2 die ineens voor hem heen schoot en toen kwam de JP Xtreme rijder ten val. Het rijden ging niet meer zoals moest en finishte uiteindelijk als 17e!

Het weekend in varsseveld was weer leerzaam voor Gijs.

Foto’s van MXhotshots.nl
f00055 f00422 f00851 f01066 f01273 f01646

No Events Scheduled! Stay Tuned.