Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

NK Valkenswaard Mischa

15 september gingen we weer voor het eerst naar een NK wedstrijd in Valkenswaard, ik was wel gespannen na lang geen nk’s meer gereden te hebben, maar ik was er klaar voor.

De baan was niet zo goed, heel erg nat en papperig. De vrije training verliep wel redelijk goed , de tijdtraining ging al stukje beter en het rijden voelde goed. Mischa zette een 21ste tijd neer, ik had er zelf wel meer van verwacht, maar toch voor de eerste keer weer was het wel goed ,

1ste manche,
Ik mocht als 21ste op rijden naar het starthek, de start was goed ik kwam de eerste ronde als 14de door naar een paar ronde zakte ik wel wat af maar rond een plek of 16. Toen reed ik in een mooi groepje waar ik me aan kon optrekken maar toen werd ik er afgereden en toen viel ik,daarna kwam ik niet meer in me ritme en werd 24e in de 1 ste manche ,

2de manche,
De start was niet zo goed als de eerste manche.
Het rijden ging al een stuk beter als de eerste manche en ik kwam redelijk goed terug naar de 21ste plek en daar bleef ik de hele tijd rijden. 2de manche 21e geworden.
Wel redelijk goed voor de eerste keer!  Nu op naar de volgende wedstrijd!
Dit is de ONK in Lichtenvoorde a.s. zondag 22 September 2013.
Mischavwaard3 Mischavwaard5

No Events Scheduled! Stay Tuned.