Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

NK Quads, Streek en UMX weekend

Door Bjorn:

Zaterdag hadden ik en papa streek Varsseveld. Ik reed 2 keer een goede inhaalwedstrijd tot een 12e en 11e plaats. Papa won de beide manches dik. Het rijden ging goed.

Zondag UMX Lochem: ik reed weer netjes naar voren en werd 2keer 21e. Papa won beide manches weer dik. Baantjes waren vies maar het rijden ging lekker!

Door Luca:

De keuze was Holten Umx of Varsseveld streek. Aangezien Luca bij de streek wedstrijden er goed voor stond in het klassement maar Holten een unieke mogelijkheid was om er een  keer te rijden(op deze wordt 2 x per jaar gereden) werd de keus bij Luca zelf neergelegd.

Het werd Holten. Nog nooit had Luca hier gereden en de training gebruikte ie dan ook om de baan te leren kennen.

1e manche slecht weg begint de manche voorzichtig en bouwt langzaam het tempo op. Meer dan een 12e plek zat er niet in. 2e manche met meer vertrouwen achter het hek. De start was goed en het tempo een stuk beter als in de 1e manche. Helaas laatste ronde een foutje en een kleine valpartij maar als 11e over de finish. Veel geleerd en met vertrouwen naar Winterswijk waar zaterdag de 3e streekwedstrijd op het programma staat.

Door Luc:
Zondag 18 juni stond het NK in Holten op het programma. De tijdtreaining ging lekker en ik zette een 2e tijd neer, tevreden!!

De eerste manche had ik een slechte start,waardoor ik achter in het veld begon. Na een inhaalrace finishte ik op plek 4.
De tweede manche was de start goed en ik zat als 2e in de bocht. Ik had veel strijd met de kopman, maar moest toch mijn meerdere erkennen.

In de daguitslag werd ik 2e wat een mooie podiumplek betekende.

Door Jasper:

Op zaterdag was er een UMX wedstrijd in Holten. Deze baan ligt me wel en ik had er dan ook zin in. Het rijden ging ondanks een start van de tweede rij lekker de eerste manche en ik finishte tevreden op 14e plek.
De start van de tweede manche was nog een stuk beter dan de eerste en in de top 10 ging ik van start. Het rijden liep lekker en het ritme was goed. Ik finishte deze manche dan ook als 9e. Wat een 10e plek in de daguitslag opleverde.

Op zondag was er wederom een UMX wedstrijd, nu in Lochem. Ook deze baan, wat harder dan de rest, ligt me wel en de training verliep dan ook goed.

De start van de eerste manche was ondanks een slecht lootje toch goed en rond de 10e plek. Het rijden ging lekker, misschien wel iets te lekker, want 2 rondes voor het einde liggend op plek 9, kreeg ik last van de armen en viel ik terug naar plek 12.

De start van de tweede manche was wat minder, maar door de eerste ronde flink door te zetten, kwam ik toch rond plek 12 de eerste ronde door. Het rijden verliep wisselend en met een aantal plek verschuivingen tijdens de manche kwam ik uiteindelijk toch als 12e over de finish. Tevreden! In de daguitslag ook 12e geworden.

 

No Events Scheduled! Stay Tuned.