Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

NK Markelo door Gijs en Luc

Zaterdag was er een NK wedstrijd op de Herikerberg in Markelo, een mooie natuurbaan, welke 2 weekenden per jaar bereden mag worden. Luc en Gijs mochten deze dag aantreden.

Luc:
In de training had ik de eerst paar rondes een kapotte transponder. Hierdoor kon ik pas na het lenen van de transponder van de familie Bulten (waarvoor dank) laat een goede tijd zetten. Dit bleek een vierde tijd te zijn, dus toch een mooie plek aan het hek.
In de eerste manche had ik gelijk kopstart, waardoor ik op kop lag en de wedstrijd heb uitgereden met een 1e plaats en 10 seconden voorsprong op de tweede man. Tevreden!!
De 2e manche had ik een slechte start waardoor ik veel in moest halen, ik ben nog terug geredennaar p3, dit koste veel energie, waardoor er niet meer in zat.
In de daguitslag ben ik totaal 2e geworden, en papa was weer blij met de gewonnen beker!

Gijs:
De training verliep super en al gauw had ik een goede tijd neergezet die goed bleek te zijn voor plek 2! Een mooie positie aan het hek dus.
De eerste manche was de start goed, een beetje drukken en trekken in de eerste bochten, maar ik kon als 7e het bos in. Al gauw schoof ik door naar de top 5, maar toen brak in de derde ronde helaas mijn ketting en was het einde manche, balen!

De tweede manche revanche dan maar, een goede start was het gevolg en als 3e ging ik het bos in. Het rijden ging lekker en ik kwam korter bij de tweede man. Maar ook achter me zaten ze niet stil en we waren met een mooi groepje bij elkaar beland. Lang kon ik het volhouden om voorin mee te strijden, maar de laatste 2 ronden kwam langzaam de man met de hamer en het tempo werd wat minder. Uiteindelijk finishte ik als 8e, waar ik uiteindelijk niet echt tevreden over was. We gaan nog harder trainen om die laatste paar rondes ook goed vol te kunnen houden.

Hieronder nog enkele foto’s:

17632366_10209254202573133_8131629150642820964_o 17632434_1327483390653256_7058160015243469236_o  DSC_4891 (2) DSC_4972 f02445 f02831 f02882

No Events Scheduled! Stay Tuned.