Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

NK Jeugd St. Isidorushoeve

Zondag 24 juni was er weer een NK 85cc in  St. Isidorushoeve.
De baan lag er perfect in toen ik de baan ging lopen. Er waren mooie bulten en mooie kom bochten.
De training ging wel goed de baan lag er nog steeds perfect in. Ik behaalde de 11de trainingstijd en had een goede plek achter het hek.
 
De eerste manche mocht ik als elfde oprijden naar het starthek, en helaas begon het te regenen. Ik was niet zo goed uit het hek maar ik drukte goed door, na een paar rondes lag ik al op de 8ste plaats, super!! De 1 na laatste ronde viel nog iemand dus de 7de plaats behaald de eerste manche super!
De 2de manche: het had de hele dag geregend dus de baan lag er heel slecht in. Weer was ik slecht weg uit het hek maar drukte weer prima door, het was gewoon overleven maar het ging goed. Ik reed naar de 8ste plaats en behaalde dat. Super dag! totaal 7de geworden in het dagklassement!!
 
Aankomend weekend heb ik weer 2 NK wedstrijden in Axel en Vlissingen, niet in de buurt dus.
No Events Scheduled! Stay Tuned.