Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

NK Cup MX2 Varsseveld Wesley

Zondag 20 april stond de tweede cupwedstrijd voor Wesley op het programma in Varsseveld. Wesley had er zin in en was gebrand om een goede tijd neer te zetten in de tijdtraining en dat lukte aardig met een 12e tijd.

Er waren 2 groepen waarvan de eerste 20 overgingen dus A-finale!

Als 24e mocht hij oprijden naar het hek. De start was redelijk en na een sterk gereden manche, goed naar boven geklommen tot een 11e plek, tevreden!

De tweede manche was de start minder goed doordat Wesley in de verdrukking kwam in de eerste bocht. De baan was ondertussen erg moeilijk geworden met veel vieze knippen.
De eerste ronde waren er meerdere valpartijen waar Wesley omheen moest. Bij de laatste valpartij waar hij langs wou moet hij over een hoge wal rijden waarbij hij zelf ook nog even lullig ten val kwam. Een moeizaam begin dus en na een redelijk gereden manche nog als 19e over de finish gekomen.
Niet helemaal tevreden over de tweede manche maar de snelheid wordt steeds beter!

Komende woensdag staat Wesley aan de start bij de kentekenwedstrijd in Hummelo.
Zondag staat de derde cupwedstrijd op het programma in Westerbork.
Wesley WesleyVveldcup
Wesley Cupvveld2 Wesley Cupvveld

No Events Scheduled! Stay Tuned.