Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

NK Axel door Gijs

In de tijdtraining kon Gijs z’n ritme slecht te pakken krijgen en met pijn en moeite kreeg Gijs nog een 13e tijd op de klokken.

De start van de eerste manche was zacht uitgedrukt dramatisch! Gijs moest vanuit de achterhoede beginnen aan z’n wedstrijd, langzaam kwam Gijs naar voren en reedt zich in de top 15.
Halverwege de wedstrijd kwam Gijs en ten val en verloor hierdoor weer een aantal plekken en de JP Xtreme rijder kreeg ook nog te kampen met problemen met z’n bril. Uiteindelijk finishte hij als 17e.

De start van de 2e manche was beter! Gijs Probeerde de aansluiting snel te vinden en reedt een aantal ronden op de 10e plek, helaas kwam hij weer ten val en reed de wedstrijd gecontroleerd uit en finishte uiteindelijk als 13e.

Volgende week hoopt Gijs meer punten te behalen in Varsseveld, dit is a.s. zaterdag 12 september 2015.

IMG_6993 IMG_6992 IMG_6963 IMG_6933

 

No Events Scheduled! Stay Tuned.