Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Goed resultaat Mischa in Valkenswaard

16 September NK 85cc in Valkenswaard.
 
Ik had er zin in die dag om de laatste wedstrijd te knallen en het lukte ook! Hierbij mijn verslag:
 
Training:
In de training zette ik een keurige 7e tijd neer. Ik was hier zeer tevreden over!
 
1ste Manche:
De start ging redelijk tot er mensen voor mij vielen en ik moest wachten. De eerste ronden kwam ik door als 23e, niet goed, maar ik reed al snel naar de 10 de plek! En op deze plek finishte ik tevreden na een lange inhaalrace.
 
2de Manche:
De start ging beter, ik kwam de eerste ronde door als 13e en reed als snel verder naar voren. Op de zevende plek zat ik de hele manche in gevecht met Donny van Wessel. De laatste ronde viel hij helaas voor hem. Hierdoor finishte ik de 2e manche als 7e!!
 
Totaal werd ik deze dag 8e! één van mijn beste resultaten tot zover in het NK kampioenschap.
No Events Scheduled! Stay Tuned.