Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Mischa wint UMX Lochem

Op 2 juni was er de umx wedstrijd in Lochem.
Ze hadden de baan gesproeid dus met de training lag die er glad in, maar het ging goed. .
Eerste manche:
We reden in 2 groepen want er waren er heel veel en je mag maar met 20 man op de baan. Je moest bij de eerste 6 zitten om in de a finale te komen. Ik had loodje 14 de eerste manche, de start was goed, 2de. Na de eerste ronde lag ik eerste en kon een ruime voorsprong zetten en uitrijden. Gewonnen de eerste manche!!
Tweede manche, A-finale: weer een goede start, 1 na een paar bochten. In de eerste ronden maakte ik een foutje toen kwam de 2e man er langs. De volgende ronde naaide ik hem op en toen viel hij en ik lag eerste, ik kon de race netjes uitrijden.
1ste plek super !! De beker ging mee naar huis!!
No Events Scheduled! Stay Tuned.