Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Mischa kampioen Harskamp 2012!!

Zondag 19 februari 2012 werd de finale van de Harskamp winter-competitie 2012 gereden.
Mischa stond 2e in de stand, maar na aftrek van de schrap-manches bovenaan. Maar van spanning was weinig te merken.
De training ging eerst wel lekker, maar door een kapotte achterrem, kon er niet het maximale uit de training gehaald worden. Raymond Kuit had met enige hulp dit mankement opgelost voor de eerste manche en vol zelfvertrouwen begon Mischa hieraan.
De start was niet goed en Mischa begon halverwege het veld aan de 1e manche. Het rijden ging lekker en met hoog tempo werden de rondes afgewerkt. De ene na de andere werden ingehaald tot Mischa op plek 3 terecht kwam. De 2e man was in zicht, maar helaas viel de finishvlag, zodat deze net niet gepakt kon worden. 3e en zeer tevreden over het rijden!

De 2e manche was het eigenlijk voldoende bij de eerste 10 te rijden, maar Mischa ging voor een goede klassering. Met de start zat Mischa er niet helemaal bij, maar in de eerste bocht had hij al diverse plaatsen winst geboekt. Helaas viel er iemand voor hem waar Mischa niet omheen kon en hij kwam ten val. Als één na laatste stapte Mischa op de motor en begon wederom aan een inhaalrace. Dit lukte weer super en veel rijders werden met hoog tempo gepakt. Totdat Mischa op plek 5 terecht kwam, het verschil tot de 1e 4 rijders was 15 seconden en dit was teveel van het goede. Mischa reed toch hard door en finishte als 5e.

KAMPIOEN!!!!  

Super, de eerste prijs van het pas prille seizoen is binnen!! Namens het gehele team van harte gefeliciteerd!!!

No Events Scheduled! Stay Tuned.