Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiƫle middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Jarno Bleekman kent moeilijke seizoenstart

Na een zeer succesvolle teampresentatie, met veel vrienden en bekenden was voor Jarno de aftrap van het NK seizoen in Heerde! In de training direct naar de zin en een 6e tijd was dan ook een prima uitgangspositie voor de manches.

Manche 1, in de tweede bocht in aanraking gekomen met een andere rijder. Hierdoor als laatste vertrokken en toch nog terug kunnen rijden naar plek 13. Tevreden over het doorzetten maar niet waar we voor komen. Hierdoor gebrand in manche 2 en Jarno vertrok ook een stuk beter met de start, helaas opnieuw in bocht 2 een aanraking met een andere rijder en later nog een valpartij zorgde ervoor dat de aansluiting volledig weg was en ook een goede klassering.

Vol goede moed naar de volgende wedstrijd in Delfzijl.

Met een 8e en 11e plaats totaal 10e. Zeker niet tevreden over de snelheid en over de starts, maar twee manches zonder al teveel gekke dingen en iets om op verder te bouwen.

Sint Isidorushoeve was de volgende NK, na een matige tijdtraining, waar ik mijn drai niet lekker kon vinden, vertrok ik de eerste manche op plek 7. Helaas meteen bij een van de eerste bulten hard eraf samen met een andere rijder. Hierdoor alles krom en erg last van de ribben en been, dit eindigde helaas mijn dag.

Tot nu toe hebben we veel pech, maar nu is het zaak om de komende 1,5 week te benutten, om hard te gaan trainen en lekker te rijden, om de snelheid van vorig jaar weer terug te krijgen.

Ik bedank bij deze alle mensen die mij helpen dit seizoen en ik hoop dat ik jullie binnenkort wat positievere berichten kan melden.

No Events Scheduled! Stay Tuned.