Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Harskamp Wintercup pech voor Mischa

Op zondag 3 Februari was er de laatste wedstrijd in de Harskamp voor Mischa.
De baan lag naar omstandigheden goed en Mischa had er veel zin in.

De eerste manche reed hij ook een super wedstrijd en finishte keurig als 2e.

De tweede manche was de start niet zo goed, maar Mischa was gebrand op een goed resultaat. Hij reed hard naar voren en reed de top drie binnen. Helaas ging het in de chicane mis en Mischa kwam hard in aanraking met een boom. Hierdoor brak Mischa zijn bovenarm en werd hij per ambulance afgevoerd.

 Op dit moment is Mischa geopereerd en is hij net thuis na een nachtje ziekenhuis. Naar omstandigheden gaat het goed, maar het herstel zal toch wel enkele maanden gaan duren. WIj wensen hem bij deze veel beterschap en hopen dat hij zich spoedig weer beter gaat voelen.

No Events Scheduled! Stay Tuned.