Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Harfsen 3e clubcross

Het verslag van Luca in Harfsen, is separaat op deze site te lezen.
Jasper en Koos reden deze dag ook in Harfsen. Ze hadden er beiden zin in, ook omdat ze in de tussenstand er goed voor staan. Koos stond 2e en Jasper 4e.
De trainingen verliepen dan ook redelijk goed op de snelle baan.

De eerste manche van de MX2 begon rond de klok van 2 uur en beide heren waren scherp voor de start.
Dit was ook te merken toen het hek viel, want het waren de gele helmen en opvallende Jopa kleding welke als eerste het hek uitvlogen en de kopstart pakten.
Holeshot Koos Jasper  Jasper en Koos
Koos kwam na de eerste bocht op kop te liggen, maar een paar bochten later maakte hij een klein foutje. Hier profiteerde Jasper van en hij kwam op kop.
Het tempo werd door Jasper strak en hoog gehouden en Koos kon dit goed volgen. Zo reden beide heren zich aan het begin los van het veld. Toen de achterblijvers kwamen, kwam de concurrentie wat dichterbij en moesten Koos en Jasper alle zeilen bij zetten om aan kop te blijven. Koos haalde Jasper een ronde voor het einde in en gaf de kop niet meer af. Koos won en Jasper werd keurig tweede. Een 1- tweetje!! Super!!

De tweede manche had Koos wederom een prima start en hij begon als eerste aan de manche. Jasper kwam niet helemaal goed weg en kwam rond plek 8 de eerste bocht door. Koos reed hard door en verdedigde zijn positie met hand en tand. Jasper kwam al vlot naar voren en belande op plek 5.
De concurrentie zat ook niet stil en Koos kwam flink onder druk te staan, toch behield hij zijn positie en won wederom de manche!! Jasper was moegestreden en verloor nog een plekje en werd deze manche niet geheel tevreden 6e.
In het dagklassement won Koos en mocht naar de hoogste trede op het podium. Jasper werd derde en mocht gelukkig ook bloemen ophalen!!

Een uitstekende dag voor het JP team, met 2x een derde plek en een eerste plaats.
De familie Kuit, Wesley, Mariska, Richard en een heel aantal Nottens, bedankt voor het helpen en aanmoedigen!!

 

No Events Scheduled! Stay Tuned.