Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Gijs rijdt moeilijke ONK in Emmen

Gijs rijdt moeilijke ONK in Emmen:

De tijdtraining werd in één groep verreden. Door de drukte op de baan kon Gijs moeilijk plek vinden op de baan om een goed rondje aan te zetten. Gijs kwam uiteindelijk uit op een 13e tijd in de tijdtraining.

Bij de start van de eerste manche werd Gijs afgesneden en kwam daardoor buiten de top 30 weg. De eerste ronde kwam Gijs al door binnen de top 25. Ronde na ronde boekte Gijs in de beginfase verschillende plekken winst totdat hij op een 19e plek aankwam en tegen zichzelf reed, met veel slordige fouten. Hij zakte uiteindelijk terug naar een 21e plaats en op deze plek kwam hij over de finish.

Tweede manche: Bij de start werd Gijs van achteren aangereden en viel samen met een andere rijders. Dus Gijs moest een inhaal race rijden. Hij kwam de eerste ronde al in de top 30 door totdat hij te maken kreeg met mechanische pech en stil kwam te staan. Na anderhalve ronde kon Gijs zijn wedstrijd weer hervatten. Met een gehavende ketting geleider durfde Gijs niet voluit te gaan en kwam op een 41e positie over de finish.

Met een 21e en 41e plaats in beide manche eindigde Gijs teleurgesteld op een 31e plaats in het dag klassement.

Gijs hoopt aankomend weekend in Veendam zijn goede vorm terug te vinden.

18446868_1166254236836153_817039484405412445_n

No Events Scheduled! Stay Tuned.