Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Een goed weekend voor Luca

Wat een enorm mooi weekend!
Zaterdag begonnen we in Arkel aan de 2e NK, ik heb 2x gevochten als een leeuw om minimaal op het podium te belanden, na 2 slechte starts een hele grote opgave, wat uiteindelijk toch lukte door 2×3 te worden was …ik 3e totaal, heel blij en met een beker en bloemen naar huis.
Ondertussen had Jasper van www.jpxtreme.nl voor mij gevraagd of ik vandaag bij de 65cc mocht starten met mijn 50cc, de kleine baan is te smal en gevaarlijk geworden in Harfsen, gelukkig mocht het als ik geen gevaar was en wel bleef tot de huldiging (een verrassing?)

Het rijden ging met de training fantastisch toen de baan vlak was kon ik ook mooi meten met sommige 65cc jongens.

1e manche was de baan al behoorlijk stuk zwaarder als met de training, nadat de andere klasses er overheen waren geweest was de grond los en veel zijspansporen, maar het ging voor een training super.
Ook de 2e manche was het met de 50cc behoorlijk ploeteren met mijn kleine wielen om door de losse grond te komen maar het is me uitstekend gelukt, ik moest zelfs komen bij het podium, namelijk een 3e plaats van de klasse 65cc!!!
Als klap op de vuurpeil kreeg ik namens www.hamac.nl de wisselbeker voor talent van het jaar! Echt heel verassend en super VET! Totaal 3 bekers en een bos bloemen in 1 weekend, heel tevreden en erg blij naar bed straks! Bedankt aan alle sponsers en hulp en speciaal aan mijn papa en mama, dank jullie wel! Dikke Kus van Luca 🙂
Foto: Wat een enorm mooi weekend!<br /><br /><br /><br />
Zaterdag begonnen we in Arkel aan de 2e NK, ik heb 2x gevochten als een leeuw om minimaal op het podium te belanden, na 2 slechte starts een hele grote opgave, wat uiteindelijk toch lukte door 2x3 te worden was ik 3e totaal, heel blij en met een beker en bloemen naar huis. Ondertussen had Jasper van www.jpxtreme.nl voor mij gevraagd of ik vandaag bij de 65cc mocht starten met mijn 50cc, de kleine baan is te smal en gevaarlijk geworden in Harfsen, gelukkig mocht het als ik geen gevaar was en wel bleef tot de huldiging (een verrassing?)<br /><br /><br /><br />
Het rijden ging met de training fantastisch toen de baan vlak was kon ik ook mooi meten met sommige 65cc jongens. 1e manche was de baan al behoorlijk stuk zwaarder als met de training, nadat de andere klasses er overheen waren geweest was de grond los en veel zijspansporen, maar het ging voor een training super. Ook de 2e manche was het met de 50cc behoorlijk ploeteren met mijn kleine wielen om door de losse grond te komen maar het is me uitstekend gelukt, ik moest zelfs komen bij het podium, namelijk een 3e plaats van de klasse 65cc!!!<br /><br /><br /><br />
Als klap op de vuurpeil kreeg ik namens www.hamac.nl de wisselbeker voor talent van het jaar! Echt heel verassend en super VET!<br /><br /><br /><br />
Totaal 3 bekers en een bos bloemen in 1 weekend, heel tevreden en erg blij naar bed straks! </p><br /><br /><br />
<p>Bedankt aan alle sponsers en hulp en speciaal aan mijn papa en mama, dank jullie wel! Dikke Kus van Luca :)

Luca podium.jpeg  Luca Luca hamac13
No Events Scheduled! Stay Tuned.