Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiƫle middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

DMX Heerde Bjorn en Hans

Zaterdag hadden ik en papa (Hans) DMX in Heerde. Ik was woensdag hard gevallen in Varsseveld onder training. Ik had veel spierpijn en last van mijn lies. Onder de training leek de pijn nog mee te vallen, maar met de manches had ik er veel last van.

1e manche Bjorn: Ik zat me de start er goed bij op een 2e plek. De eerste ronde kwam ik al rond de 12e plek door. Papa dacht al: “dat is niet goed”. Ik reed een slechte manche en finishte als 17e. Jammer, want er had meer ingezeten.

1e manche Hans: Met de start zat hij rond een plekje of 10, dat kan ook niet anders met een 125cc tegen 250 of 450cc’s. De eerste ronde kwam hij al als 2e door en had de leider goed kunnen volgen, maar niet in kunnen halen en werd zo 2e.

2e manche Bjorn: Met de start zat ik er slecht bij rond zo’n 35e plek. Het rijden ging niet perfect. Ik finishte op een 20e plek. Er had niet meer ingezeten door de pijn.

2e manche Hans: Met de start zat hij er beter bij op een 7e plek. Ook weer de 2e ronde kwam hij als 2e door. De leider was al te ver weg om goede aansluiting te pakken. Hij dacht:”laat ik maar gewoon save op een 2e plek blijven en niet gek gaan doen en dat het dan fout gaat.” Hij finishte op een nette 2e plaats.

Bjorn totaal: 16e plek, Hans totaal: 2e plek en 1e van de DMX.

De baan was erg mooi!

IMG-20170424-WA0035 IMG-20170424-WA0036

No Events Scheduled! Stay Tuned.