Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Cup Heerde en DMX Nunspeet

geschreven door nick stapelbroek:

Gijs ten Elshof heeft niet zijn dag in Heerde:

Op 8 april was het tijd voor de 4e wedstrijd van het NK Cup MX2 kampioenschap.

De training was wederom in twee groepen Gijs ging van start in groep 1 en wist na een paar snelle ronden, een 8e tijd op de klok te zetten. Dit was goed voor plek 16 aan het starthek in beide manches.In de 1e manche pakte Gijs  een slechte start en kreeg al in het begin van de wedstrijd last van harde onderarmen ondanks dat boekte Gijs de hele manche verschillende plekken winst maar liet de motor in de laatste ronden afslaan en verloor hierdoor veel plaatsen. In deze manche zat er geen top prestatie in en kwam als 22e  over de finish.

Gijs kwam bij de start van de 2e manche ten val en moest dus een inhaalrace gaan rijden. De inhaalrace verliep moeizaam na verschillende rondes te hebben gestreden kwam Gijs op een teleurstellende 22e plaats over de finish.
Met een 22e plaats in beide manches eindigde Gijs ontevreden op een 22e plaats in het dagklassement.
Het kampioenschap gaat verder op koningsdag in Marum waar hij gebrand is op een beter eindresultaat.

Goede dag voor de familie Berendsen in Nunspeet: door Bjorn

Zaterdag had ik DMX Nunspeet. De training begon al goed, maar het was maar 3rondjes. Dat vond ik wel jammer.

1e manche: We moesten lootjes trekken en trok nr. 6, toen dacht ik “dat begint al goed”. Toen moesten we oprijden en had een mooi plaatsje achter het hek kunnen vinden. Met de start zat ik op een derde plaats. Even vijf gelegen en nog de 4e man kunnen pakken en als 4e gefinishd.

2e manche: We moesten weer lootjes pakken en pakte nummer 2. Ook weer een goed plaatsje achter het hek kunnen vinden. Met de start rond zo’n plaatsje of 6, daarna kwam ik met iemand in aanraking en ging ik de baan af. Toen bijna van de laatste plaats (30e) naar 9e plaats gereden. Totaal 2e van Oost en 5e van dmx competitie. Niet slecht voor de eerste wedstrijd op de 125!
Op naar Waardenburg zaterdag! Gr. Bjorn

Ook Hans reed deze dag mee in de 40+ klasse en niet zonder success, Hans werd de eerste manche 2e en de tweede manche wist hij winnend af te sluiten! Na jaren van rust, heft Hans zijn eerste beker weer te pakken. Mooi!!

Hieronder een aantal mooie plaatjes, waarvoor dank!

Bjorn:
Bjorn Berendsen Bjorn Berendsen2 Bjorn Berendsen3
Gijs:
f01038 f01523 f02054
Hans:
Hans berendsen nunspeet Hans Berendsen Hans podium
No Events Scheduled! Stay Tuned.