Clubwedstrijd Harfsen 19 Mei, podium!

Zaterdag 19 mei was er de 4e clubwedstrijd in Harfsen. De baan was super en de training verliep voor Jasper en Koos soepel. Hard werd er gereden en het gevoel was goed!

De eerste manche van Jasper was de start redelijk en Jasper reed rond plek 5 in de beginfase, de concurentie was in zicht en op plek 4 beland viel Jasper in een bocht. Balen, maar snel de weg weer kunnen vervolgen. Nog een plek winst geboekt en als 8e gefinisht deze manche. Kwaad op zichzelf en hard balend kwam Jasper van de motor af. Er had veel meer ingezeten en hij moest en zou dat de 2e manche laten zien.

De tweede manche was de start wederom goed en op plek 4 begon Jasper de manche. De kopman was al wat weggelopen, maar de 2e en 3e man waren in beeld. Deze werden de opvolgende rondes ook gepakt en op plek 2 kwam Jasper toen terecht. De kopman was op een aantal secondes afstand. Toen de kopman viel en niet snel zijn motor aan de praat kon krijgen reed Jasper op kop. Het rijden bleef vloeiend gaan en de koppositie bleef tot de laatste bocht gehandhaaft. Helaas zat de nummer 2 al een tijdje kort achter Jasper en deze wist hem de laatste bocht hard voorbij te rijden. 2e plaats en toch tevreden over het rijden, maar zo kort bij de winst.
In de daguitslag is Jasper 3e geworden en mocht naar het podium!!

Koos reed in de openklasse en won zijn 1e manche door goed en hard van begin tot eind op kop te rijden.
Zijn tweede manche ging wat moeizamer en als 4e finishte hij keurig kort achter de eerste 3 rijders.
Ook Koos werd in de daguitslag 3e en nam de bloemen tevreden mee naar huis!