Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Club van 50

Wat is de Club van 50? De Club van 50 bestaat uit families,  personen of bedrijven die JP Xtreme Xperience een warm hart toedragen. De leden van de Club van stellen ieder € 50,-- ter beschikking voor zaken die binnen het team voor de leden verwezenlijkt kunnen worden. Als tegenprestatie krijgen de leden een vermelding op de website en worden zij op de jaarlijkse sponsordag uitgenodigd voor een hapje en drankje. Hoe kan ik lid worden? Dit is heel eenvoudig en kan op verschillende manieren:
  1. Door een bedrag van € 50,- over te maken op Rabobank rekening NL81RABO0153393912  t.n.v. JP Xtreme Xperience te Hengelo Gld. onder vermelding van de naam en e-mailadres zoals deze bij de club van 50 bekend moet komen te staan.
  2. Door een factuur te betalen, welke op uw verzoek gemaakt zal worden door de penningmeester.
  3. Door een contante betaling te maken bij één van de teamleden.
Na de betaling van de bijdrage zal uw naam vermeld worden op de website. JP Xtreme Xperience is u bijzonder dankbaar wanneer u lid wordt van de Club van 50. 2018 LEDEN CLUB VAN 50: Hans en Gretha Groot Roessink Oma van de Meene (oma van Gijs) Bert en Wilma ten Elshof Oma Hanneke (oma van Gijs) Hans de Gier 2017 LEDEN CLUB VAN 50:  Autohandel en autorecyling Barth Niels Bergevoet John en Adrie Eijsink Willem en Astrid ter Horst Raymond en Jolanda Kuit Freek en Anita Mensink Irene en Rein Jurriens (2x) Jan en Annie Banda Hans en Gretha Groot Roessink Tjeerd en Moniek Stapelbroek Werner Burghout 2016 LEDEN CLUB VAN 50:  Raymond en Jolanda Kuit Irene en Rein Jurriens Familie Ten Elshof Jan en Fienie v.d. Meene (Opa en oma Gijs) Hans en Gretha Groot Roessink John en Adrie Eijsink Autohandel en autorecyling Barth Willy Kuit Jan en Annie Banda Freek en Anita Mensink Tom Groot Roessink Dianne en Willie van Wessel
No Events Scheduled! Stay Tuned.