Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Clubcross Varsseveld Jasper

Afgelopen woensdag heeft Jasper de 3e clubcross in Varsseveld op de Vennebulten gereden. De baan was zoals gewoonlijk daar, behoorlijk tricky en wat glad, maar verder goed te rijden.
In de tussenstand stond Jasper op een 8e plek en hierdoor mocht hij tijdens de manches een mooi plekje opzoeken achter het hek.
De manches waren een beetje gelijk kwa verloop, een start rond plek 10 en eigenlijk was daardoor de aansluiting met de top 5 al verkeken, doordat de baan erg snel was. Jasper reed de eerste manche naar plek 7, maar was niet tevreden over het rijden.
De tweede manche reed Jasper wat agressiever, wat ook een 7e plek opleverde, maar het rijden wilde wel beter.

In de stand is Jasper geklommen naar de 6e plek.
Hieronder foto’s gemaakt door Albert Schreuder, waarvoor dank:
6J3A9451 6J3A9467 6J3A9506 6J3A9513 vveld

No Events Scheduled! Stay Tuned.