Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiƫle middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Clubcross Varsseveld en Halle

Woensdag 13 Juni was er de 3e clubcross in Varsseveld.
De baan was snel en mooi. Het trainen ging lekker en Jasper had er zin in. De start van de eerste manche was redelijk en rond plek 7 ging Jasper het bos in. Het duurde even voordat Jasper langs zijn voorliggers kon komen, maar na een ronde of drie lukte dit en lag Jasper vijfde. De vierde man was al te ver weg om te pakken. Vijfde geworden.
De tweede manche was de start beter en rond de vijfde plek vertrok Jasper. Jas wist nog een plek goed te maken en kwam als vierde door. De derde man was niet ver weg, maar kon niet gepakt worden. Wel lekker gereden en vierde geworden. Tevreden dus!!

Zaterdag 16 juni was er de tweede clubcross in Halle.
De baan was wat glad maar wel mooi. Het trainen ging lekker. De eerste manche was de start van Jasper uitstekend en voor iedereen vertrok Jasper als eerste. Helaas koos Jasper het verkeerde spoor in de eerste ronden en werd hij ingehaald. Na drie rondes begon het heel hard te regenen en zag je geen hand voor ogen meer, ook de baan was erg nat en werd slecht. Jasper besloot de manche rustig uit te rijden zonder risico’s en werd derde in zijn klasse. Tevreden dus!!
De tweede manche was de baan slecht maar wel berijdbaar en dus ging de manche door. De start was wederom goed en Jasper reed lekker zijn rondes. De tweede manche is Jasper tweede geworden zonder al teveel gekke dingen uit te halen onderweg. Prima!!

Rob werd deze dag tweede in zijn klasse en Rob reed ook prima en werd ook tweede in zijn groep!!

 

 

No Events Scheduled! Stay Tuned.