Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Clubcross Lochem Luca

Vandaag, 21 september besloten we mee te doen aan een clubwedstrijd in Lochem op de 50 cc Ktm.
Na een week of 5 niet op de 50 gereden te hebben moest Luca er aan wennen weer met deze machine te sturen.
De training verliep matig.

1e manche was er nog wel een goede start en Luca was als eerste weg van de 50 cc klasse(65 kleine en grote wielen reden in zelfde manche ook mee). Echter op kop positie ging Luca onderuit en kwam ook niet meer in zijn ritme, resultaat was een 2e plek.

2e manche wederom een goeie start, maar een foutje in de 1e ronde deden hem terug vallen na plek 2, met nog 2 ronden te gaan was het gat 10 sec. Luca kwam beter en beter in de wedstrijd en ging op de opdrogende baan er nog eens goed voor zitten.
Op de finish was het gat nog maar  4/10e van een seconde.
Totaal vandaag ook 2e in de 50cc klasse.
Luca was blij even weer op de 50 cc te hebben gereden, om zo met een beter gevoel aan de twentecup te beginnen zaterdag a.s. in Westerhaar.
Zondag 29 september is Luca aanwezig op de sponsordag met het JP Xtreme team,  in Halle tijdens de streek wedstrijd.
Hier rijd Luca niet(geen 50 cc klasse) maar is wel aanwezig!
Hieronder wat foto’s van de clubcross met dank aan Albert Schreuder:

No Events Scheduled! Stay Tuned.