Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Clubcross Harfsen Koos en Jasper

Zaterdag 23 Maart was er onder koude omstandigheden de eerste clubcross in Harfsen. We hadden woensdag nog even gereden in Harfsen en toen was de baan al goed. Nu was hij nog een stuk beter en droger. De trainingen verliepen dan ook soepel voor beide heren.

De eerste manche, Jasper had lootje 7 en Koos lootje 13, dus we mochten aan het hek starten. De start was van beide heren dan ook super en als eerste en tweede gingen ze het bos in.
 (start 1e manche)
Jasper en Koos reden de eerste paar rondes flink door en samen met 2 anderen hadden zij een groot gat geslagen. Koos reed vervolgens lang op de 2e plek en zou dit de eerste manche ook worden. Jasper reed op plek 3 en 4, kwam in de laatste ronde nog op plek 3, maar moest toch genoegen nemen met een 4e plaats. Goed gedaan. Beide heren waren tevreden.

De 2e manche, was de start haast een kopie van de eerste manche. Jasper en Koos waren super weg, en voorin het veld begonnen zij wederom aan de manche.
 (start 2e manche)
Het rijden ging goed, Jasper had wat last van de armen, maar probeerde het tempo hoog te houden. Hij kwam halverwege de manche nog kort achter Koos, maar hij kon hem niet volgen. In de laatste ronde werd Jasper nog gepasseerd en hij reed naar keurige 5e plek. Koos wist ternauwernood zijn 2e plek vast te houden, omdat hij de laatste ronde nog onder druk kwam, maar finishte keurig als 2e. Totaal werd Koos 2e en Jasper 4e. Wat een super resultaat is!!
Volgende week paaszaterdag,  is de 2e clubcross in Harfsen.
 

No Events Scheduled! Stay Tuned.