Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Clubcross Halle en Varsseveld

Jasper en Koos reden beide in Halle en Varsseveld. Dit waren beiden clubcrossen, op de woensdagavond in Varsseveld. en Zaterdagmiddag in Halle.
In Varsseveld was het de 3e clubcross en Jasper had er hier al 1 gemist. De baan was deze avond erg snel en de ronde tijden lagen kort bij elkaar. Koos werd deze avond keurig 4e, Jasper had wat moeite met de start en werd 9e in de daguitslag. Hieronder enkele foto’s van Varsseveld:
Jasper JasperVveld JasperVveldclub 
(Jasper)
KoosVveld1 Koos
(Koos)

In Halle was de baan optimaal geprepareerd voor een mooie clubcross. Met 2 uitstekende starts voor Koos en Jasper, begonnen de manches prima. Eerste manche Jasper 1e en Koos 2e met de start en de tweede manche 3e en 4e. Helaas waren er meerdere snelle rijders naar Halle gekomen zodat Koos en Jasper het niet kado kregen. Koos werd 3e in de daguitslag en Jasper 7e. Een keurig resultaat. Hieronder nog enkele foto’s met dank aan Albert Schreuder:
JasperBultHalle JasperHalle (Jasper)
Koos Halle.jpeg KoosHalmac Halle (Koos)

No Events Scheduled! Stay Tuned.