Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Blessure Mischa tijdens streek Varsseveld

19-04-2013:

Mischa is blij dat hij weer thuis is. Hij moet nog wel behoorlijk aansterken, nadat hij wat kilootjes kwijt is geraakt en voorlopig moet hij nog een paar weken rustig aan doen. Maar het gaat de goede kant op!!!

Update 17-04-2013:

Mischa mag vandaag weer naar huis!! Het gaat de goede kant op!!
Super nieuws!!

Update 16-04-2013:

 Met Mischa gaat het goed, eten en drinken blijft erin. Vandaag mag het tpv systeem in zijn hals eruit, hij heeft al een stukje op de gang gelopen. Helaas is hij wel een paar kilo afgevallen. Misschien mag hij morgen naar huis om daar verder aan te sterken, hij heeft nog een lange weg te gaan.
Hoe hij met alles om gaat is echt bijzonder! Al die dagen dat hij in het ziekenhuis is heeft hij niet geklaagd, wij zijn ontzettend trots op hem.
(Via Jolanda Kuit)

 

Update 14-04-2013:

Eindelijk, we gaan de goede kant op!!! De maagsappen lijken in de darmen te lopen, maagsonde zit et nog wel in maar de maag wordt niet meer leeg gepompt om te kijken hoe dat gaat. Mischa mag wat pap eten. Als dat goed gaat mag vanavond de tuinslang(zo noemt Mischa de sonde)eruit. Wat zal dat een verademing voor hem zijn!!
(Via Jolanda Kuit)

Update 12-04-2013:

Vandaag gaat het met Mischa al wat beter, alleen veel braakneigingen. Maagsap wordt nog steeds uit de maag gehaald, loopt nog niet goed de darmen in, dit heeft tijd nodig. Dus nog niet eten en drinken, hij krijgt voeding via de bloedvaten. Vandaag heeft hij 5 min. in de stoel gezeten er is een begin.
Zelf zijn we namens het JP team vandaag en gisteren ook bij Mischa op bezoek geweest.
Veel respect voor hoe hij met deze ”klote” situatie omgaat.

Namens de familie Kuit bedankt voor alle lieve berichtjes dat doet een mens goed!!

 Update 11-04-2013 8:15 uur:

Vandaag dag 5 in het ziekenhuis. Het gaat steeds iets beter met Mischa, alleen het maagsap loopt nog niet goed de darmen in, heeft nog even tijd nodig. Pijn is draaglijk alleen veel pijn bij het hoesten. Vannacht slecht geslapen hij kon niet goed liggen en moest een aantal keren overgeven. Kijken hoe het vandaag gaat, de fysio komt zo voor een stukje bewegen wat hem erg tegen valt. (via Jolanda Kuit)


Update 10-04-2013 11:00 uur:

Er is een artsenvisite geweest bij Mischa en daar is besloten dat Mischa de maagsonde niet meer in hoeft. Er wordt nu bekeken hoe het licham reageert op maagsappen. De monitor blijft voorlopig nog wel aangesloten, dit om te bekijken hoe hij eventueel reageert op eventuele andere pijnmedicatie/medicijnen. Hij mag langzaam aan gaan mobiliseren. Goed nieuws tot zover dus!!
(Via Raymond Kuit)

Update 09-04-2013 16:00 uur:

Naar omstandigheden gaat het goed met mischa, hij mag een aantal dagen nog niet eten en drinken, hij slaapt veel.
Hij denkt dat hij al heel wat kan maar draaien in bed gaat al moeilijk. Hij heeft alleen pijn bij het slikken (ivm de maagsonde) en pijn bij het hoesten. Voor de pijn in de buikstreek hebben ze een pijnblok gezet.
Voorlopig moet hij nog in het ziekenhuis blijven en maar hopen dat er geen complicatie optreden.
(Via Jolanda Kuit)

Update 08-04-2013 23:00 uur:

Mischa heeft weinig pijn na zijn goed verlopen operatie. Wel is hij erg moe en hij slaapt erg veel. Hij mag sowieso 5 dagen niet eten en drinken en hij krijgt zijn voeding via een neus sonde. Hij heeft een klein beetje bezoek gehad en dat was zeer vermoeiend voor hem. Indien er meer nieuws is melden we dit!!

————————————————————————————————————————————

08-04-2013 07:30 uur:
Gisteren hebben we met 4 rijders van het team streekwedstrijd in Varsseveld gehad. De uitslagen zijn nog niet bekend.
Mischa is hierbij in de 2e manche terval gekomen en heeft het stuur in zijn buik gekregen. Hij werd per brancard afgevoerd, maar na controle leek dit mee te vallen.
Mischa kreeg toch veel last gisterenavond en moest veel overgeven, toen is besloten alsnog naar het ziekenhuis te gaan. Om een lang verhaal kort te maken; hij heeft een gaatje in zijn 12 vingerige darm en wordt op dit moment geopereerd in Nijmegen. Dit is een lastige en gecompliceerde operatie.

Mischa is ondertussen op zondagavond succesvol geopereerd en ligt nu op de uitslaapkamer aan veel toeters en bellen.

No Events Scheduled! Stay Tuned.