Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

NK MX2 Cup Markelo door Gijs.

Afgelopen weekend stond het NK gepland op het mooie circuit De Herikerberg van Markelo, door het mooie weer was het circuit erg hard geworden.

In eerste instantie was het niet zeker of Gijs zou mee rijden door en blessure aan zijn hand, maar met flink wat pijnstilling begon Gijs aan de training. Het rijden voelde best goed aan en Gijs zette een keurige 4e tijd neer, wat een mooie plek achter het hek betekende.

De start van de eerste manche was goed! Op een plekje of 7 begon hij de wedstrijd, na een aantal ronden lag Gijs al op plek 5. Aan het einde van de manche moest Gijs het tempo iets laten zakken door extreem harde ” arm pump”. Uiteindelijk finishte hij keurig als 5e.

De start van de 2e manche was weer goed en Gijs zat er wederom goed bij! Bijna de hele wedstrijd op 5 te hebben gereden, kwam de man met de hamer die roet in het eten gooide! Het tempo ging omlaag en Gijs werd een aantal keren gepasseerd. Uiteindelijk finishte Gijs als 8e

Het rijden was goed en de gedeelde 6e plek in de daguitslag is top!
2016-06-14 08_05_18-MOTOCROSSPLANET.NL - Uitslagen en foto's NK jeugd Markelo - Internet Explorer f00662 f01763 f02305 f02419

No Events Scheduled! Stay Tuned.