Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

4 Uurscross Lochem

Afgelopen zaterdag 28 februari hebben Koos, Gijs, Jasper en Sjoerd Eskes meegereden in Lochem met de 4 uurscross. 50 Teams streden hier om zoveel mogelijk rondjes in 4 uur tijd te rijden.
Er werd in 2 delen gereden, omdat er tussentijds een begrafenis in de buurt was, dus moesten de motoren even uit.
Sjoerd startte de wedstrijd op zijn KTM en begon goed, gelijk reden we rond de top tien.

Eigenlijk kunnen we vrij kort zijn over het verloop van de wedstrijd, we reden constant rond de 10e plek, varierend van plek 7 tot plek 12. Het rijden ging lekker met alle jongens en er werd ook geen bodemonderzoek gedaan deze dag.
Tot het laatste moment werd er gevochten om plek 8, maar op 2 seconden na werden we net als 9e afgevlagd. Hier waren we eigenlijk best tevreden over, ook omdat er veel sterke teams aan de start stonden.

Hieronder nog enkele foto’s van de heren:
Gijs:
Gijs Gijs1
Jasper:                                                    Sjoerd:
Jasper Sjoerd
Koos:
Koos Koos2

 

 

No Events Scheduled! Stay Tuned.