Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

2e ONK Halle 85 cc

De tweede wedstrijd was iets dichter bij huis, te weten in Halle. Mischa was minder gespannen dan de eerste Onk en had er duidelijk zin in.
De training verliep goed en Mischa begon binnen de top 20 aan de tijd-training. In de loop van de training verbeterde Mischa zijn tijd nog een keer, maar de concurrentie deed dat ook. Mischa zette een keurige 26e tijd neer.

De 1e manche ging lekker. Na een matige start (26e) wist hij in 2 ronden naar de 19e plaats te rijden. Na een klein foutje in de ronde daarna viel hij terug naar de 22e plek.
Toch wist Mischa zich weer naar voren te werken en kwam hij netjes als 18e over de finish. Een super resultaat!
  

In de 2e manche was zijn start iets beter en kwam hij als 22e de eerste ronde door. De snelheid zat er goed in en na 5 ronden had Mischa zich knap naar de 14e plek opgewerkt.
Er zat op zo’n 5 seconden voor hem een groepje van 5 man en Mischa probeerde daar naartoe te rijden, maar hij was iets te gretig en moest dat bekopen met 2 valpartijen, zodat hij terug viel naar de 27e plaats.
Mischa wist nog wel een paar plaatsen op te schuiven, maar meer dan een 24e plaats zat er niet in. Toch super gereden en dat geeft weer hoop voor de volgende wedstrijd op 18 mrt in Heerde.

No Events Scheduled! Stay Tuned.