Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiƫle middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

2e Clubcross Harfsen 2012

Zaterdag 17 maart was er de 2e clubcross in Harfsen van 2012. We reden wederom met 3 man deze wedstrijd. Voor Mischa was het een mooie voorbereiding op de ONK van Heerde een dag later.

Over de 85 cc klasse met Mischa daarin rijdend kunnen we vrij kort zijn. Mischa won beide manches overtuigend en het rijden ging goed. De bloemen gingen dan ook aan het einde van de middag tevreden mee naar huis.

Bij de MX2/125 cc klasse waarin Jasper actief is, had Jasper 2 maal een slechte start en rond een 10e plek moest hij zich 2 x naar voren werken. Dit lukte redelijk en Jasper werd 2 maal 5e. Hier was Jasper zeker niet tevreden over en met een goede start had er meer ingezeten.

Bij de MX1 klasse was Koos van start gegaan en dit ging goed. 2 maal een goede start en het rijden ging een stuk beter dan de week ervoor. Koos werd dan ook zeer tevreden 3e en mocht de bloemen mee naar huis nemen.
Hieronder enkele actie foto’s van die dag:

No Events Scheduled! Stay Tuned.