Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiƫle middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

1e ONK 85 cc Oss

De eerste ONK in Oss begon al meteen goed, niet dus. We waren er om 08.00 uur, om ons in te schrijven en pas iets voor 09.00 uur waren we op het rennerskwartier aangekomen. Mischa moest om 09.00 al trainen, dus dat liep niet zo soepel. Er waren 58 rijders gekomen naar de eerste ONK en er konden maar 40 man aan de wedstrijd meedoen.

Tijdens de tijdtrainingĀ reed Mischa lekker rond en kwam tot de 34e tijd. Hij mocht dus mee doen aan de wedstrijd!
Mischa OssDe 1e manche: In de eerste ronde kwam Mischa als 36e door en je kon al meteen merken dat het voor hem wel even wennen was, hoog niveau en tempo.
Na 6 ronden was hij toch opgeklommen naar de 28e plaats en in de laatste ronde wist hij nog een plekje op te schuiven. Hij eindigde als 27e.

In de 2e manche was Mischa veel feller van start gegaan en kwam als 24e de eerste ronde door. Mischa reed fel door, maar na een valpartij viel hij terug naar plaats31. De ronden daarop wist hij zich weer naar voren te rijden maar helaas viel hij nog een keer zodat hij de 2e manche als 31e over de finish kwam.

Het resultaat van de 2e manche was wel slechter dan de 1e, maar de felheid was terug en dat is een goede opsteker voor de rest van de wedstrijden!

No Events Scheduled! Stay Tuned.